Klik venligst
EXTRAMATERIAL 2022-9-23 KL. 08:00

Körberg tar succéshowen vidare till Göteborg

Av Thomas Edgren

Publiken kan inte få nog av Tommy Körbergs succéshow ”Grand Finale”. Nu förlängs den i Stockholm med föreställningar på Göta Lejon under november. Sedan tar Tommy showen till Göteborg och Lorensbergsteatern i vår med start i januari 2023

Körberg tar succéshowen vidare till Göteborg
Tommy Körbergs ”Grand Finale” förlängs med föreställningar på Göta Lejon under november och fortsätter till Lorensbergsteatern i Göteborg 2023. Foto: Karin Törnblom

Tommy Körberg har en unik förmåga att vara ständigt aktuell. Hans show Grand Finale spelar för fulla hus och älskas av både publik och kritiker. Efterfrågan på biljetter har varit stor och nu förlängs finalen i Stockholm när showen flyttar vidare från Dansens Hus till Göta Lejon i november. 2023 får Göteborgspubliken chansen att se showen på Lorensbergsteatern.

I showen Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. Det är ingen tillbakalutad nostalgi utan en vital Körberg som bjuder på kända klassiker i nya musikaliska tappningar. Sveriges största röst visar att han har massor kvar att ge.

Aftonbladet konstaterade att showen är: "En storslagen final. Men också början på något nytt". Dagens Nyheter utbrast i en vädjan: "Må 'Grand Finale' inte bli det sista Tommy Körberg gör" och menar att "Svensk underhållning behöver honom i helst flera decennier till".
Grand Finale förlängs alltså med föreställningar på Göta Lejon under november och fortsätter vidare till Lorensbergsteatern i Göteborg våren 2023.


PÅ STARTSIDAN JUST NU