Klik venligst

Gå med i vår läsarpanel - tyck till om Ostgotatidningen

Hej, bäste läsare! Vi vill gärna ha din hjälp - vi vill veta vad du tycker om Ostgotatidningen. Därför undrar vi om du vill vara med i vår läsarpanel och tycka till om tidningen.

Vi är stolta över hur vår tidning ser ut och hur den har utvecklats. Men vi är inte nöjda.

Vi vill hela tiden utveckla tidningen och göra den ännu bättre.

För att göra det behöver vi höra dina åsikter. Vad tycker du om Ostgotatidningen? Vad kan bli bättre? Vad saknar du i tidningen? Vad är redan bra och vad kan göras bättre?

För att ta reda på detta så har Ostgotatidningen en egen lokal läsarpanel. Vill du också vara med?

Så härmed vill vi bjuda in dig till vår panel som vi tillsammans med RAM – Research and Analysis of Media - använder för att höra vad du som läsare tycker och tänker, vad som är intressant och vad du har nytta av.

Som medlem i Ostgotatidningen panel kommer du få frågor via e-post om tidningens innehåll eller andra intressanta ämnen. Det kan till exempel röra sig om frågor kring vad du tycker om en artikel eller en annonskampanj.

Du behöver inte läsa alla våra nummer för att vara med i panelen.

Du behöver inte svara på alla undersökningar från oss, men när du väljer att göra det belönas du med poäng. Poängen du samlar ihop kan sedan bytas in mot Trisslotter, biobiljetter och presentkort på en rad olika butiker eller doneras till välgörenhet.

Välkommen till vår panel!