Klik venligst
EXTRAMATERIAL 2022-3-25 KL. 13:35

Stanley Cup topputmanare

SPONSRAD ARTIKEL. Stanley Cup närmar sig med stormsteg och med den får vi nya tips och tricks varje dag. Alla NHL-lag gör sitt bästa för att säkra en bättre position för slutspelet och den största NHL-matchen varje år. Vadslagningsnyheter strömmar in för varje dag som gynnar ett lag framför ett annat. Naturligtvis är det bara förutsägelser. NHL är en vild åktur, och alla som går in i slutspelet kan vinna titeln.

Hittills har grundserien varit en rejäl tur. Colorado Avalanche har flest poäng, och det kommer att vara förvånande att se vilket lag som helst ta sig an dem i NHL-slutspelet. Islanders och Bruins kämpar, och medan de kommer att vara i slutspelet har frågor väckts om deras potentiella titelchanser.
I den här guiden ger vi dig de bästa utmanarna enligt bookmakers just nu. Oddsen för Stanley Cup och andra marknader samt hela spelschemat för Hockey-VM är live hos de bästa bookmakerna just nu. Om du aldrig har lagt ett vad på NHL tidigare, är det dags att göra det nu.

Colorado Avalanche
Avalanche sitter i pole positions för titeln. De är de stora favoriterna efter att ha hamnat i toppen i West Division. Naturligtvis har vi sett favoriter falla senare i slutspelet, men årets Avalanche-trupp ser ut som den verkliga affären.
Bookies ger dem odds på runt +450 för att lyfta Stanley Cup, och vi kan lugnt säga att de är på väg mot en ny titel, den första på över 20 år.

Tampa Bay Lightning
De regerande mästarna har varit bland de bästa lagen i NHL under de senaste åren. De har vunnit de två senaste titlarna, men har varit något underväldigande under grundserien. Ändå kan trion Stamkos, Point och Kucherov vara mer än tillräckligt för att vinna mot vilket lag som helst, vilket gör dem till den näst bästa favoriten för Stanley Cup på +750.

Florida Panthers
Pantern har förmodligen varit det bästa året i NHL den här säsongen. De har gjort flest mål i ligan hittills, med 4,0 i snitt under grundserien. Den typen av form förväntas också i slutspelet, vilket gör dem till det tredje mest sannolika laget att vinna Stanley Cup på +800.

Toronto Maple Leafs
Kanadas pris kommer på fjärde plats hos bookies när det kommer till Stanley Cup-chanser med odds på +900. De är i paritet med Vegas Golden Knights, med båda lagen som har haft lite av en underväldigande säsong så här långt. Toronto har varit det bättre laget den senaste månaden, så bookies lägger dem i samma korg som Golden Knights med båda lagen förväntas pressa starkt när slutspelet börjar.


PÅ STARTSIDAN JUST NU