Klik venligst
EXTRAMATERIAL 2021-10-14 KL. 13:30

Första bilderna från Knutby

Av Thomas Edgren

11 november är det premiär för dramaserien Knutby på TV4. Serien baseras på Jonas Bonniers bok Knutby och regisseras av Goran Kapetanovic. Huvudrollerna gestaltas av Alba August, Aliette Opheim och Einar Bredefeldt.

Första bilderna från Knutby
Huvudrollen gestaltas av Alba August. Foto: Arild Wretblad

Nu i höst får tittarna följa med 21-åriga Anna (Alba August) som flyttar från Småland till Knutby i Uppland, redo att börja sitt nya liv i den lilla pingstförsamlingen med de unga pastorerna Eva (Aliette Opheim) och Sindre (Einar Bredefeldt) i spetsen. För den sökande Anna känns det som hemma - en plats full av värme, kärlek och gudstro. Kan hon ha hittat sin plats i världen?

Börjar vittra sönder
Men snart börjar den idylliska fasaden som omsluter Knutby vittra sönder och avslöjar ett nät av intriger där djupt rotad och dogmatisk religiös tro kombineras med maktspel och en sexkult som slutar i ett tragisk crescendo.

Källa: TV 4


Nu släpps första bilderna från nya dramaserien om Knutby. Foto: Arild Wretblad.


TV-fakta
Knutby produceras av Johannes Åhlund på B Reel Films för TV4 och C More. Petra Ahlin är exekutiv producent för projektet på TV4 och C More. Huvudförfattare för manus är Fredrik Agetoft och säsongen regisseras av Goran Kapetanovic. Serien utgörs av sex avsnitt och har premiär den 1 november på C More samt den 11 november på TV4.


SENASTE E-TIDNING


Fler E-tidningar

SENASTE I EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

MEST LÄSTA EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

PÅ STARTSIDAN JUST NU