Klik venligst
MJÖLBY 2024-6-4 KL. 06:00

Fartfylld företagsgala med mycket priser

Av Sara Anderberg

MJÖLBY Företagsgalan i Mjölby bjöd på fest, underhållning, priser och mycket värme i dubbel bemärkelse. Bland annat utsågs årets företagare, en jätteglad Fredrik Sjöqvist som driver Mantorp park.

Fartfylld företagsgala med mycket priser
Åsa Brage, ordförande Företagarna, delade ut ett flertal priser till Linus Torrbacka, bland annat priset till Årets unga företagare. Foto: Sara Anderberg

Gruppen Lyckofigur såg till att det blev klackarna i taket från första stund. Gruppen bjöd på kända och omtyckta låtar. Det blev allt från Abba, till mellodängor, dansband och punk. Det var mycket varmt i Norrgårdens stora sal och personalen hade fullt sjå att få ut friskt vatten i den takt som det dracks upp vid borden.

Det hindrade dock inte Lyckofigur från att, i full scenklädsel, köra fartfyllda och energiska nummer på scenen under långa pass. Sara Brunskog, Tina Carlstedt och Joachim Johansson gav allt och såg oberörda ut av värmen. Det ledde till att de fick med sig publiken i medryckande nummer.

En fjärde medlem i gruppen, David Brunskog, hade ont i ryggen och kunde inte hänga med i de högintensiva numren. Han agerade i stället konferencier och kunde lotsa gästerna genom en kväll fylld av prisceremonier.
Företagare uppmärksammades för sitt engagemang, för nytänkande, för hållbarhetsarbete och mycket annat. Galan arrangerades av Växtkraft i Mjölby kommun, Företagarna Mjölby Boxholm Ödeshög, Mjölby kommun och Östgötatidningen.
Blommor och diplom delades ut och det blev konfettiregn vid ett flertal tillfällen. Dessutom fick pristagarna ta emot publikens applåder och uppskattning.
Mjölbys kommunalråd Cecilia Burenby (S) inledde kvällen med att konstatera:
– Företagen är hjärtat i vår kommun.

SARA ANDERBERG


Se fler bilder i senaste numret av Östgötatidningen.

PÅ STARTSIDAN JUST NU