Klik venligst
EXTRAMATERIAL 2023-10-9 KL. 09:13

Premiär för "E Du Go Show" på Göteborgs konserthus!

Av Josefin Petersson

Premiär för
Foto: Tommy Holl

På torsdag den 12:e oktober blir det premiär för Markus "Lester" Qvist "E Du Go Show" med Glenn Hysén på sång på Göteborgs konserthus. Premiärkvällen gästas av Kjell Wilhelssom och Magnus Wislande som under hösten även får besök av Janne Schaffer, Helen Alfredsson, Dregen och Janne Josefsson. Markus “Lester” Qvist nya upplaga av populära humorshowen är denna gången baserad på Göteborgs 400-åriga historia, starkt influerad av "Galenskaparna & After Shave" och "Kurt Olsson".

Bland gästerna som hjälper till att återberätta Göteborgs historia tillsammans med speciellt inbjudna gäster; Dregen, Janne Schaffer, Kjell Wilhelmsen, golfspelaren Helen Alfredsson, handbollsspelaren Magnus Wislander, skjutjärnsreportern Janne Josefsson på Göteborgs Konserthus i höst.

- Idén föddes som en show om Göteborgs 400-åriga historia där endast 20 % av all fakta är korrekt och det övriga är uppdiktat. Grundstommarna finns där, med Karl IX och Gustav II Adolf, men sen hittar vi på. Det blir med andra ord Göteborgs historia som du aldrig hört den förut – det blir en roliga historia, säger Markus Qvist.

"E Du Go Show" på Göteborgs konserthus:
12 oktober gäster: Kjell Wilhelmsen, Magnus Wislander.
23 november gäster: Janne Schaffer, Helen Alfredsson
14 december gäster: Dregen, Janne Josefsson

Biljetterna är släppta via: www.gso.se

I ledning av Markus "Lester" Qvist tillsammans med Pipistrello, Fredrik Wingbro med gäster och superorkestern "The Swingerz" med Glenn Hysén på sång, Crazy Lager & PP (Barbados), Helena Lidström och DJ Lida.

Lester & Kulturvarietén. ?Det är tredje gången Markus "Lester Qvist" uppträder på Göteborgs Konserthus tillsammans med sin nöjesensemble Kulturvarietén. Markus har tidigare uppträtt med föreställningar på bl.a. Kajskjul 8, Park Lane, Hardrock Café och Sticky Fingers. Gruppens humor har en stark Göteborgsprägel och är influerad av t.ex. Galenskaparna & After Shave, Kurt Olsson och radioprogrammet Rally.

PÅ STARTSIDAN JUST NU