Klik venligst
EXTRAMATERIAL 2021-9-24 KL. 10:00

Nyheter i ostdisken – näringsrika hårdostar

Av Thomas Edgren

Hösten här vilket för många innebär en nystart där man tar sig an nya utmaningar och försöker hitta en balans i vardagen. För att hänga med i tempot är det viktigt att fylla på med näring. Arlas nya naturligt näringsrika magra hårdostar har ett högt innehåll av protein, kalcium, vitamin B12 och zink och är lätta att använda i vardagen.

Nyheter i ostdisken – näringsrika hårdostar
Nu lanserar Arla en ny familj magra hårdostar som gör det lätt att fylla på med näring och energi utan att kompromissa med smaken. Foto: Arla

Nu lanserar Arla en ny familj magra hårdostar som gör det lätt att fylla på med näring och energi utan att kompromissa med smaken. Det finns tre varianter: Mild & Syrlig (10% fett, 32% protein), Mild & Fyllig (17% fett, 29% protein) samt Mild & Krämig (17% fett, 29% protein) där samtliga finns som på bit á 310 gram och de senare två finns även i färdigskivat format á 150 gram.

Rika på protein
Ostarna är rika på protein, kalcium, vitamin B12 och zink och är nyckelhålsmärkta. De praktiska mindre förpackningarna gör att de passar både små och stora hushåll. Ostarna är producerade i Götene och gjorda på 100% svensk mjölk. Ostarna går självklart att använda som pålägg till din frukostmacka men är även perfekta att riva över pasta och tacos, skäras i kuber för att toppa sallader och soppor eller varför inte skurna som stavar för ett mättande och gott tillbehör i matlådan.
Ostarna passar även bra som ett näringsrikt mellanmål; en skiva (15 gram) av osten med 10% fetthalt innehåller nästan lika mycket protein som ett ägg.

Källa: Arla

SENASTE E-TIDNING


Fler E-tidningar

SENASTE I EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

MEST LÄSTA EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

PÅ STARTSIDAN JUST NU