Klik venligst
EXTRAMATERIAL 2021-10-8 KL. 07:30

Ny chokladmjölkdryck

Av Thomas Edgren

Nu landar en ny familjefavorit från Arla i butikshyllan – Klöver® Choklad mjölkdryck. En färdigblandad chokladmjölkdryck med Rainforest Alliance-certifierad kakao och svensk mjölk. En nyhet för alla som älskar kombinationen choklad och mjölk.

Ny chokladmjölkdryck
En ny mjölkchokladdryck lanseras nu av Arla. Foto: Arla

Oavsett om man vill släcka törsten efter träning, ta med något gott i ryggsäcken på utflykten eller vill njuta av ett kallt glas chokladmjölkdryck till mellanmålet så passar Klöver® Choklad mjölkdryck. Den är enkel att ta med sig och snabb att servera. Dessutom slipper man allt spill med chokladpulver som kan bli när man måste blanda själv.

Klöver® Choklad mjölkdryck innehåller kalcium, protein och D-vitamin. Fetthalten ligger på 1,3% och den har upp till 28 dagars hållbarhet.
- Eftersom Klöver® Choklad mjölkdryck är färdigblandad är den lätt att ta med sig. Den passar också lika bra till frukost, mellanmål eller när man vill njuta av en god chokladmjölkdryck. Den stora förpackningen är bra för barnfamiljer då den räcker till många glas, menar Hanna Wennerdal, Brand Manager, Arla

Källa: Arla

SENASTE E-TIDNING


Fler E-tidningar

SENASTE I EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

MEST LÄSTA EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

PÅ STARTSIDAN JUST NU