Klik venligst
EXTRAMATERIAL 2021-9-24 KL. 09:00

Fly hälsostressen - lev mer lagom!

Av Thomas Edgren

Idag översköljs vi av influencers som prackar på oss nya hälsotrender. Det finns bara ett problem – hälsoprofeterna har fel enligt en ny bok. I boken ”Radikalt Lagom” synar professor Fredrik Nyström vanliga myter kopplade till mat och träning. Hans budskap är enkelt: Vägen till ett långt och lyckligt liv går via det svenskaste vi har – att vara lagom.

Fly hälsostressen - lev mer lagom!
”Radikalt Lagom” heter nya boken av Fredrik Nyström som ger dig ett annorlunda perspektiv på ett ”hälsosamt liv”. Foto: Gul PR

Trodde du att du måste träna varje dag, du kan springa ifrån din ångest, du kan löpträna som en gratis och biverkningsfri medicin och att du bör äta massor av vitaminer, fibrer och frukt?

En gnagande stress
Vedertagna sanningar som gör sig påminda och ger oss en gnagande stress så fort vi tar en fika eller väljer bussen framför cykeln. På jobbet möts vi av en maratonlöpande vd, kollegor som tävlar i extremdieter och tvingar i väg oss på föreläsningar med hälsogurus som mest ger dig dåligt samvete för din livsstil.

Hur lever man ett långt, lyckligt och liv hälsosamt?
Det får du lära dig i boken Radikalt lagom där professor Fredrik Nyström synar våra mest vedertagna hälsosanningar med hjälp av humor, värme och de senaste forskningsresultaten.
Boken visar att vägen till ett liv handlar om att leva gott snarare än att banta och träna sig till döds. Den handlar om att leva ett balanserat liv med lagom mycket mat, lagom mycket träning och lagom mycket vin.
Fredrik "Doktor Lagom" Nyström är läkare i endokrinologi och professor i internmedicin vid Linköpings sjukhusuniversitet och har över 30 års erfarenhet av att behandla patienter med viktproblem.

Källa: Gul PR


SENASTE E-TIDNING


Fler E-tidningar

SENASTE I EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

MEST LÄSTA EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

PÅ STARTSIDAN JUST NU