Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
MJÖLBY 2024-6-27 KL. 00:06

Nostalgifestival ska fylla Kvarnparken

Av Susanne Hasselqvist

MJÖLBY Årets största partykväll – kanske årtiondets? Rentav den största festen i Mjölby på 50 år – eller någonsin? Main Event hoppas i alla fall på en riktig jättefest i Kvarnparken sista helgen i juni.

Nostalgifestival ska fylla Kvarnparken
– Det blir en riktig nostalgitripp i Kvarnparken, säger Mikael Danielsson. Foto: Susanne Hasselqvist

Det blir en riktig nostalgitripp när anrika Kvarnparken återigen blir platsen för musikfest och party, med artister som Lili & Susie, Micke Syd Andersson (från Gyllene Tider), Tommy Ekman (från Style), Nanne Grönvall, Suzzie Tapper, Anki Bagger, ABBA-coverbandet Super Trouper och Rydell & Quick.
– Vi bygger en ny utomhusscen vid entrén mot Lundbybadet, säger Mikael Danielsson som är restaurangchef på Main Event. Den gamla scenen är tyvärr fallfärdig.
Inne i Kvarnparken blir det servering och nattklubb med dj i Rotundan.

Arrangörerna skriver på sin Facebooksida att de är stolta över ”återuppliva Kvarnparken som vi tycker borde vara navet i att locka människor till Mjölby sommartid” och att de hoppas på många fler stora arrangemang i Kvarnparken framöver.
– Vårt mål är att sälja 2 500 biljetter till de två festkvällarna, säger Mikael Danielsson, vi vill att det här ska blir riktigt stort.

SUSANNE HASSELQVIST
Anrika Kvarnparken ska bli plats för nostalgi och party sista helgen i juni. Foto: Susanne Hasselqvist


PÅ STARTSIDAN JUST NU