Klik venligst
MJÖLBY 2022-3-28 KL. 11:14

Mycket mer än bara fönster i Borensberg

Mycket mer än bara fönster i Borensberg

Funderar du på ett vanligt eller ovanligt projekt med huset? Perfekt! Då är Borenfönster & Inredning redo att guida dig för att hitta det som passar just dig, både sett till lösning och prisnivå. Häng med in och få en ögonöppnare!

Borenfönster & Inredning tar sig an allt från att byta ett litet fönster i farstun till 1 500 fönster på stora flerbostadshus. Men inte nog med det. Fönster, dörrar, kök, badrum, finsnickeri, bokhyllor, att riva ut halva huset för att sätta in en glasvägg, bland annat.
– I princip allt som behöver göras med hus tar vi oss an, berättar Åsa Hässler som är koordinator kring mycket av det som händer runt omkring själva hantverket.
– Jag störtgillar mitt jobb! Borenfönster är ett fantastiskt företag som jag önskar att jag hade känt till tidigare när jag renoverade mitt eget hus. Det handlar inte om att få mest vinst, utan om att göra människor nöjda.
Att utföra ett gott arbete utifrån kundernas specifika behov är alltid viktigt för Borenfönster.
– Vi tillhör den gamla skolan med en yrkesstolthet, där man gör det man ska och sköter sig. Det som behöver fixas, det fixas. Vi säger också till när vi tycker att våra kunder borde tänka en extra vända. Det är så lätt att gå vilse bland alla val, förklarar Åsa.
– Vi vill finnas här för att vägleda, eftersom vi tänker långsiktigt. Det är mer än bara ett enskilt arbete. Vi är väldigt prisvärda och kan alltid stå för våra produkter och för det vi gör. Våra kunder ska vara nöjda i dag, i morgon och om många år.
Fönster är företagets kärna, men Borenfönster & Inredning erbjuder även konkurrenskraftiga badrumsmöbler och kök.
– Många betalar i dag alldeles för mycket på
stora varuhus. Vi har saker som är betydligt bättre och dessutom billigare. Möbler är över lag väldigt dyra i Sverige, men hos oss finns det alternativ, säger Åsa på femårsjubilerande Borenfönster.
– Uppstartsåren ligger bakom oss och vi har en trogen kundkrets som kommer tillbaka. Vi har dessutom en utställning i Borensberg, där vi kan ge råd och inspiration på plats.

Välkomna in till oss!

PÅ STARTSIDAN JUST NU