Klik venligst
ÖSTERGÖTLAND 2022-2-16 KL. 20:33

Otroligt prisvärt med lokal flytthjälp

Otroligt prisvärt med lokal flytthjälp

Djuvfeldts Transport är väldigt bra på det de gör, nämligen att flytta bohag. Kort eller långt spelar ingen roll. När människors liv behöver transporteras är Mattias Eriksson och hans kollegor i Motala alltid redo.

Kärnan hos Djuvfeldts Transport är transport av möbler och flyttlådor till och från Spanien och Portugal. Med bas i Motala/Mjölby finns företaget även tillgängliga för att hjälpa till med flytt-transporter i västra Östergötland.
– För oss är det inte bara saker vi flyttar på, det handlar om att vi flyttar våra kunders hem. Ett hem är värdefullt och kräver varsamhet. Särskilt när man ska flytta långt, förklarar Mattias Eriksson som är vd.
– Vi erbjuder allt från fullservice där kunden lämnar nycklarna till oss och vi fixar rubbet, till att kunden själv har packat färdigt kartongerna och vill ha dem transporterade. Behövs det magasinering mellan boenden så löser vi det också.

Det körs många fordon till Sverige med frukt och grönt. Returtransporten nyttjar Djuvfeldts på ett smart sätt, vilket gör att fordon inte behöver köras tomma tillbaka till södra Europa.
– Under 2021 körde vi ungefär hundra stora lastbilar mellan Sverige, Spanien och Portugal.

Lokalt anpassar vi fordon efter behov för att få så fulla bilar som möjligt både för plånbokens och för miljöns skull, konstaterar Mattias som med tiden har blivit en expert på iberisk geografi.
– Jag kan inte riktigt alla städer i Spanien och Portugal än, men längs kusten är det inte långt ifrån!

Flyttjänster omfattas av rut-avdrag, vilket bidrar till attraktiviteten.
– En komplett flytt av ett bohag kostar från några få tusenlappar. Det är otroligt prisvärt i jämförelse med att hyra bil och släpvagn, fixa bärhjälp och kånka på allting själv, tycker Mattias.
– Vi blir gärna bli mer aktiva i närområdet, eftersom vi vet att vi har en bra tjänst att erbjuda.


PÅ STARTSIDAN JUST NU