Klik venligst
ÖSTERGÖTLAND 2022-9-21 KL. 15:13

Östgötatidningen trippelnominerad

Av Mia Karlsvärd

VÄSTRA ÖSTERGÖTLAND Östgötatidningen tog emot flera glada besked idag. Tidningen är nominerad i inte mindre än två kategorier i tidningsbranschens prestigefyllda tävling Årets gratistidning och tidningens ägare är också nominerad till Årets Mentor 2022.

Östgötatidningen trippelnominerad
Åsa Brage, ansvarig utgivare och ägare till Östgötatidningen. Foto: Mia Karlsvärd

Tävlingen årets gratistidning syftar till att stimulera och utveckla Sveriges alla gratistidningar. Tävlingen är öppen för medlemmar i Gratistidningarnas branschorganisation och bidrag visar höjdpunkter från föregående år.

–Tävling är en fin stimulans för alla gratistidningar och en rolig kick för oss på Östgötatidningen. Det skapar också en extra vi-känsla. På så sätt är vi alla vinnare, säger Åsa Brage, ansvarig utgivare och ägare till Östgötatidningen.

Vilka tidningar som vinner tillkännages i samband med gratistidningarnas Branschdagar den 7–8 oktober.

– Branschdagarna, festligheterna och att se andras tävlingsbidrag i samband med prisutdelningen sporrar till att göra Östgötatidningen ännu bättre framöver, säger Åsa Brage.

Hon fick samma dag också veta att hon är en av närmare 60 mentorer som i år nominerats av sina adepter till Årets Mentor 2022.

– Jag känner mig hedrad och glad för nomineringen. Uppdraget som mentor ger mig extra energi och roligt att jag kan bidra med erfarenhet, säger Åsa Brage.

MIA KARLSVÄRD


PÅ STARTSIDAN JUST NU