Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst

NEJ TACK TILL Östgötatidningen? 

Innan du bestämmer dig, skulle vi på Östgötatidningen uppskatta om du först läser igenom nedanstående text. 
 
En ”nej tack till gratistidningar”-lapp innebär ett nej till ALLA* former av gratistidningar. Du går då miste om de mikrolokala artiklar och unika nyheter som är en viktig del av innehållet i Östgötatidningen. Vår redaktion arbetar utifrån de pressetiska reglerna och vårt motto är att vi skriver för och om läsarna. 
 
Östgötatidningen är också ett effektivt sätt att sprida så kallad samhällsinformation på. Denna typ av information kommer oftast från din kommun eller från landstinget och regionen.  
 
Vill du inte ta emot Östgötatidningen, har vi här ett exempel på hur en ”nej tack till gratistidningar”-lapp ska se ut. Du får gärna skriva ut och använda just denna. Måtten på lappen rekommenderas till cirka 80x30 millimeter och texten bör vara lättläst och tydlig för brevbärarens skull.   

Om du fortfarande får Östgötatidningen efter att ha satt upp ovanstående lapp på din brevlåda eller brevinkast, kan du maila till annons@ostgotatidningen.se . Skriv ”Nej tack” i ämnesraden. I mailet uppger du för- och efternamn, adress samt en beskrivning av händelseförloppet. Därefter kontaktar vi våra distributörer. 
 
Föredrar du nyheter och artiklar via andra kanaler, är du varmt välkommen till www.ostgotatidningen.se och www.facebook.com/Östgötatidningen-113039732046092/  
 
Här uppdaterar vi kontinuerligt om vad som sker i västra Östergötland. 
 
*Det kan finnas tidningar som väljer att inte respektera ”nej tack till gratistidningar”-lappar. Östgötatidningen tar avstånd från dessa.