Klik venligst
ÖSTERGÖTLAND 2021-11-8 KL. 00:20

"Planen är att detta återkommer nästa år med nya inslag"

Av Carolina Fransson

VÄSTRA HARG. Under höstlovet har det firats Halloween på flera håll - bland annat i elljusspåret i Kulladal. För andra året i rad arrangerade Västra Harg IF Halloween-bingo här. Det visade sig bli en stor succé - långt större än arrangörerna hade vågat hoppats på.


En av installationerna i Halloweenbingot. Foto: Privat

Mellan den 30 oktober och 6 november arrangerades det bingo i spåret som, liksom förra året, var utsmyckat med bland annat pumpor och gravstenar. I år var det dock mer pynt och en av kvällarna var det även utklädda personer i skogen. Förra året såldes cirka 100 bingobrickor och uppskattningsvis lika många till gick spåret då. Ingrid Martini sa i en intervju med Östgötatidningen någon vecka innan höstlovet att man inför i år hade hoppats sälja 200 brickor. I år hade man ju konkurrens från mycket annat nu med när restriktioner släppt och samhället öppnat igen. Men det visade sig att man sålde över 500 bingobrickor.
– Troligtvis mer än det dubbla har besökt spåret. Många är otroligt nöjda med den häftiga upplevelsen och planen är att detta återkommer nästa år med nya inslag! säger Ingrid Martini.


PÅ STARTSIDAN JUST NU

Mycket pengar insamlade för att motverka lokal barnfattigdom
MJÖLBY 2022-4-28 KL. 07:04

Mycket pengar insamlade för att motverka lokal barnfattigdom

I Mjölby har Majblomman varit vilande i några år, men i år har Mjölby tätort återigen en lokal förening.

Håkan är nyfiken i en strut
ÖDESHÖG 2022-4-27 KL. 15:00

Håkan är nyfiken i en strut

– Man blir helt slut av behandlingarna. Man måste vara positiv, säger Håkan Johansson.

Fler nyheter