Klik venligst
EXTRAMATERIAL 2021-9-23 KL. 22:02

Ny bok vägleder livsstil för nyblivna mammor

Av Thomas Edgren

Succéboken Stark, glad, gravid har sålt mer än 25 000 exemplar, och nu är Maria Wigbrant aktuell med Stark, glad, mamma. Boken vänder sig till dig som har fött barn och vill på ett sunt sätt inspirerar till fysisk aktivitet och ett liv som är hälsosamt för kropp och själ.

Ny bok vägleder livsstil för nyblivna mammor
Maria Wigbrant är barnmorska och träningsinstruktör. Nu är hon akturell med ny bok om träning efter graviditeten. Foto: Thomas Carlgren

— Vare sig man har tränat innan man blev gravid eller tänker sig en förändring efter förlossning hoppas jag att denna bok ska inspirera till ett liv. Jag vill helt enkelt hjälpa läsaren att bli en stark och glad mamma! Och visa att det varken är svårt, tidskrävande eller särskilt jobbigt, säger Maria Wigbrant.

Träning och hälsa efter förlossningen
Det här är en nyskriven bok för dig som just har fått barn och har tankar och frågor om träning och hälsa efter graviditet och förlossning. Tanken med boken är att inspirera till en hälsosammare - och därmed gladare - liv och visa att träna inte behöver handla om att svettas på gymmet, utan att det enkelt och smidigt kan införlivas i vardagen.

Hur man hittar motivationen
Här får man svar på när man kan börja, vad man ska börja med, hur man hittar motivationen och vilka av kroppens signaler man behöver lyssna på.
Boken innehåller träningsprogram som man enkelt kan pröva hemma, utformade efter de olika faser som följer på en förlossning. Boken innehåller ett kapitel om kost och ett om hur man kan må psykiskt och fysiskt efter en förlossning och hur man kan ta hand om sig redan på BB.

Källa: Gul PR
Personfakta.
Maria Wigbrant är barnmorska på MamaMia, träningsinstruktör och instruktörsutbildare för SAFE. Hennes första bok Stark, glad, gravid har sålt mer än 25 000 exemplar.


SENASTE E-TIDNING


Fler E-tidningar

SENASTE I EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

MEST LÄSTA EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

PÅ STARTSIDAN JUST NU