Klik venligst
EXTRAMATERIAL 2021-10-12 KL. 09:00

Det sitter i väggarna kommer tillbaka

Av Thomas Edgren

Det sitter i väggarna kommer tillbaka nästa år. Erika Åberg och Rickard Thunér står redo att ta sig an nya hus och historier och inspelning sker under våren 2022. Premiären är planerad till hösten 2022 och nu söker SVT medverkande till den kommande säsongen.

Det sitter i väggarna kommer tillbaka
Det sitter i väggarna 2021, med programledare Erika Åberg och Rickard Thunér vid soldattorpet i Enköping. Foto: Maria Rosenlöf

- Jag blev överlycklig när jag fick beskedet om att det blir en säsong av Det sitter i väggarna även 2022! Jag vet att det finns många husägare som vill ha hjälp i byggnadsvårdandet och som är nyfikna på historien om sin bostad, så det känns fint att kunna fortsätta att hjälpa till. Hållbarhet och reflektioner över historien sitter i programmets DNA - och tittarnas engagemang visar att det är betydelsefullt, säger programledaren Erika Åberg

Starkt format
Richard Thunér fortsätter; Att våra tittare gick från ord till handling, kämpade för att hålla oss kvar och sedan verkligen har tittat på det vi har gjort visar hur starkt formatet är och hur väl det passar in i vår samtid. Snart får vi djupdyka i några nya hus och historier. Can’t wait!

Publikens kärlek till programmet och publiksiffrorna för årets säsong både linjärt och i Play visar verkligen vägen för ytterligare en säsong av Det sitter i väggarna. Det är härligt när historia, kultur och starka berättelser om oss människor förenas på det sätt det gör i Det sitter i väggarna, säger Micael Lekberg, programchef SVT Malmö.
SVT söker nu nya hus att berätta om till den kommande säsongen. Sitter just du på ett hus som även har en spännande historia? I så fall uppmanar SVT dig att söka till Det sitter i väggarna.

Källa: SVT


SENASTE E-TIDNING


Fler E-tidningar

SENASTE I EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

MEST LÄSTA EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

PÅ STARTSIDAN JUST NU