Klik venligst
EXTRAMATERIAL 2021-9-23 KL. 22:30

Andreas vill få oss att må bättre

Av Thomas Edgren

Inspiratören Andreas Jonsson gör i höstturnécomeback med Det är så synd om mig, en humoruppsättning med ett viktigt budskap som berör och engagerar. Andreas Jonsson kommer under föreställningen att bjuda på sidor av sig själv som ingen sett tidigare.

Andreas vill få oss att må bättre
Andreas Jonsson är en föreläsare med fokus på att må bra i sig själv. Nu uppträder han på olika platser i landet. Foto: Gul PR.

— Jag är nervös, men i förväntansfull inför turnén. Med den här föreställningen kommer jag att gå utanför min komfortzon genom att sjunga på en scen för första gången. I föreställningen kommer jag bland annat att ta upp att vi är duktiga på att klaga på vardagsproblem, säger Andreas Jonsson.

Hitta tillbaka efter pandemin
Med en fartfylld och humoristisk föreställning ger sig Andreas Jonsson ut på jakten efter att vara nöjd och hitta tillbaka till livet efter pandemin. Genom att kombinera humor och allvar kan han gå i på viktiga ämnen utan att det blir allt för tung stämning.
Frågor som Andreas Jonsson kommer ta upp i sin föreställning är bland annat: Vad är det som gör oss till den vi är, och vad händer om vi blev någon vi inte ens vill vara? Hur går vi vidare när vi vill ge upp, men ändå inte vill ge upp. Vad gör vi med alla tillfällen då det är så synd om oss?

Duktiga på att klaga
— Vi är så duktiga på att klaga på vardagsproblem så att det blir absurt. Ena stunden klagar vi på att det är för varmt och den andra att det är för kallt. Vi klagar på att vi är hungriga och när vi ätit är vi proppmätta och orkar inte göra någonting. Hur påverkar det att vi klagar så mycket, att vi tycker så synd om oss? Föreställningen vill ge råd om hur vi kan må bättre, genom inställning till livet där vi inte tycker synd om oss, utan känner tacksamhet, säger Andreas Jonsson.

Källa: Gul PR


Personfakta.
Andreas Jonsson har blivit känd som en av landets ledande föreläsare med fokus på att må bra i sig själv. Över 150 000 personer har redan sett Andreas LIVE, och nu när han nu firar 10 år som förläsare beger han sig ut på Sverigeturnén "Det är så synd om mig i november".


SENASTE E-TIDNING


Fler E-tidningar

SENASTE I EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

MEST LÄSTA EXTRAMATERIAL

Fler nyheter

PÅ STARTSIDAN JUST NU