Välkommen till Bil Brodd i Skänninge

Vi är ett familjeföretag med över 75års erfarenhet inom bilbranschen. Återförsäljare för Kia och begagnat

Kia - Movement that inspires

Kia transformeras från att endast tillverka bilar till att även skapa och leverera hållbara mobilitetslösningar. Kia menar att inspiration och nya idéer kommer från ett liv i rörelse och vill inspirera genom upplevelserna av varumärket samt nya innovativa produkter och tjänster. Samtidigt pågår en omställning att främja en mer hållbar produktion genom att använda förnybar energi och återvinningsbara material.

Vi är stolta över att kunna konstatera att prisregnet över våra bilar bara fortsätter. Inte nog med att vår nya eldrivna SUV Kia EV9 har tagit hem Teknikens Världs Stora Bilpris samt titeln ”Årets elbil”, som utses av tidningen Elbilen. Nu står det dessutom klart att EV9 blivit utsedd till “North American Utility Vehicle of the Year™” av Nordamerikanska Årets Bil (NACTOY) samt korats till ”Årets lyxbil” av de tyska Årets Bil-journalisterna.

Här kan du läsa mer om dessa utmärkelser:

Senast inkommet

    Kias laddbara bilar

    Idag är Kias andel laddbar försäljning över 88% och vi har låga 28 g/km CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 62 g/km. (Källa Vroom: jan-dec 2023)
    Men vi nöjer oss inte där. Vi vill skapa en laddbar rörelse där så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. När du köper eller leasar en laddbar Kia hos oss på Bil Brodd kan du vara trygg i ditt val. Inte nog med att vi erbjuder hela 7 års nybilsgaranti från fabrik som även omfattar EV-batteriet. Dessutom är flera av bilmodellerna testvinnare i oberoende tester. Fram till år 2026 ska Kia lansera sju nya helelektriska bilmodeller.

    Hållbara materialval Kia presenterar nu fler detaljer kring hur man skalar upp produktionen för ökad användning av material med mindre miljöpåverkan. ”10 must have sustainability items”, avser de tio mest grundläggande materialen när det kommer till hållbara material. Planen omfattar hållbara materialval i alla kommande Kia-modeller.[Läs mer: https://www.kia.com/se/om-kia/nyheter-och-press/#/pressreleases/nya-kia-ev9-visar-vaegen-foer-haallbar-mobilitet-i-europa-3255525]

    7 års nybilsgaranti ger trygghet och bra andrahandsvärde

    Prisbelönt design, modern teknik & hög säkerhet. Gör ett smart val, köp en Kia! Vid köp av alla Kia-modeller ingår alltid 7 års nybilsgaranti.

    Vi är anslutna till MRF – Motorbranschens Riksförbund

    För oss är det en självklarhet att vara anslutna till MRF – Motorbranschens Riksförbund. Detta för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Vi följer MRF:s riktlinjer, lämnar garantier på våra bilar och följer alltid Allmänna reklamationsnämndens beslut vid eventuell tvist. Att köpa bil av en MRF-handlare är att köpa trygghet.